Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1338g1124kcal14.7g244.9g5.4g24.1g
Canderel makeutusjauhe558g2141kcal16.2g519.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 307g438kcal38.3g0.9g31.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 17g119kcal0.1g0g13.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 279g1049kcal0.5g14.8g111.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.6g0g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.4g10.5g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g279g195kcal5.6g9.2g14.5g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1087g3731kcal110.8g761.1g13g38.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g17913kcal375.2g3176.2g378.4g128g
Valittu annoskoko3920g8957kcal187.6g1588.1g189.2g64g
Annoskoko puolitettuna1960g4478kcal93.8g794.1g94.6g32g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917