Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1258g4316kcal128.2g880.5g15.1g44g
Sokeri 22g90kcal0g22.1g0g0g
Leivinjauhe 55g97kcal2.9g20.9g0g0.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1659g442kcal54.7g51.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 664g833kcal73g1.7g59.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl249g2239kcal0g0g248.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g16033kcal517.6g1953.2g647.4g88.6g
Valittu annoskoko3920g8017kcal258.8g976.6g323.7g44.3g
Annoskoko puolitettuna1960g4008kcal129.4g488.3g161.9g22.2g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589