Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1750g578kcal57.8g85.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 813g2788kcal82.8g568.7g9.7g28.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g39kcal1.4g7.5g0.9g3.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Mustikka metsä- 750g330kcal3.7g48g4.5g24.7g
Hermesetas -neste25g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g8939kcal398.6g1467.8g124.8g113.4g
Valittu annoskoko3920g4470kcal199.3g733.9g62.4g56.7g
Annoskoko puolitettuna1960g2235kcal99.7g367g31.2g28.4g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321