Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton2240g2397kcal517.4g0g33.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1120g1680kcal179.2g44.8g89.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)168g1210kcal0g0g134.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g246g946kcal59.1g0g81.3g0g
Maustepippuri, annos 1g28g0.8kcal0g0g0.3g0g
Ruohosipuli 118g27kcal1.6g2g0.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g12520kcal1514.6g93.6g679.8g5.6g
Valittu annoskoko3920g6260kcal757.3g46.8g339.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna1960g3130kcal378.7g23.4g170g1.4g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153