Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 561g4072kcal6.7g2.2g456.3g0g
Sokeri 763g3098kcal0g762.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 741g1057kcal92.6g2.2g75.9g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g808g2748kcal20.2g670.8g4g16.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g23g2.2kcal0.3g0g0g19.1g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 45g12kcal1.5g1.4g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g898g2784kcal53g134.7g224.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g27991kcal353.2g3253g1521.4g71g
Valittu annoskoko3920g13996kcal176.6g1626.5g760.7g35.5g
Annoskoko puolitettuna1960g6998kcal88.3g813.3g380.4g17.8g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047