Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1853g1099kcal181.8g55.6g7.4g0g
Sokeri 315g1279kcal0g314.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai482g1687kcal57.8g342.1g10.1g14.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g148kcal0g36.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1223g1745kcal152.9g3.7g125.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g11915kcal785g1505.6g285.8g29g
Valittu annoskoko3920g5958kcal392.5g752.8g142.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna1960g2979kcal196.3g376.4g71.5g7.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104