Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1225g4437kcal99.6g967.8g6.9g20.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1225g2051kcal339.8g0.1g76g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Valkoviini kuiva 350g240kcal1.1g2.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g140g549kcal46.2g0g39.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)53g137kcal6.8g6.3g9.5g0.2g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g438g543kcal13.1g112g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g17261kcal1024.8g2217.6g393.8g56.2g
Valittu annoskoko3920g8631kcal512.4g1108.8g196.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna1960g4315kcal256.2g554.4g98.5g14.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680