Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g100g349kcal0g3g37.9g0g
Becel juokseva, annos 10g233g1535kcal0g0g172.1g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g997g4435kcal70.8g676.7g196.3g34.9g
Vispikerma Flora 20%831g1827kcal24.9g41.5g166.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)664g372kcal56.5g33.2g1.3g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g432g2414kcal36.3g237.5g146.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g249g1358kcal12.5g147g79.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 282g1146kcal0g282.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g133kcal0g32.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini50g174kcal42.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g27506kcal487.6g2909.4g1600.4g69.8g
Valittu annoskoko3920g13753kcal243.8g1454.7g800.2g34.9g
Annoskoko puolitettuna1960g6877kcal121.9g727.4g400.1g17.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963