Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2105g2634kcal442g0g94.7g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml135g176kcal9.1g27.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g90g812kcal0g0g90.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g992g546kcal30.8g63.5g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g8659kcal979.4g239g411.8g20.4g
Valittu annoskoko3924g4330kcal489.7g119.5g205.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna1962g2165kcal244.9g59.8g103g5.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414