Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1799g500kcal21.4g73g3.6g37.8g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1124g1462kcal236.1g0g46.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g225g68kcal2.2g9g0.7g0g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g4537kcal540g253g104.2g106.8g
Valittu annoskoko3924g2269kcal270g126.5g52.1g53.4g
Annoskoko puolitettuna1962g1134kcal135g63.3g26.1g26.7g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589