Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Kukkakaali 500g120kcal9g11g1.5g11.5g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.1g14kcal1.4g1.7g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7850g911kcal49.6g144.4g5.8g52.4g
Valittu annoskoko3925g456kcal24.8g72.2g2.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna1963g228kcal12.4g36.1g1.5g13.1g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985