Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 660g281kcal2.5g27.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai520g1820kcal62.4g369.2g10.9g15.6g
Ruokaöljy keskiarvo 16g141kcal0g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 220g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 400g344kcal12.4g17.6g24g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g350g1365kcal101.5g7g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7852g12948kcal731.4g933.6g653.8g63.6g
Valittu annoskoko3926g6474kcal365.7g466.8g326.9g31.8g
Annoskoko puolitettuna1963g3237kcal182.9g233.4g163.5g15.9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574