Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Lapinliha,poronkäristys 750g750g1035kcal157.4g7.5g45g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1249kcal95g0.1g109.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7856g5369kcal544g145g318.6g34.8g
Valittu annoskoko3928g2684kcal272g72.5g159.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna1964g1342kcal136g36.3g79.7g8.7g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710