Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Naudanliha keskiarvo 150g229kcal29g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Hapankaali (Rasilainen)75g14kcal1.4g1.4g0.2g1.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Smetana4.5g18kcal0.1g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g666kcal64.8g33.8g30g7.6g
Valittu annoskoko393g333kcal32.4g16.9g15g3.8g
Annoskoko puolitettuna197g167kcal16.2g8.5g7.5g1.9g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032