Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g360kcal12.6g4g32.4g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g2434kcal72.8g19.6g228g0g
Valittu annoskoko393g1217kcal36.4g9.8g114g0g
Annoskoko puolitettuna197g609kcal18.2g4.9g57g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903