Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g272g340kcal57g0g12.2g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.2g6.3kcal0.4g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g927kcal118.2g21.4g40.4g4g
Valittu annoskoko393g464kcal59.1g10.7g20.2g2g
Annoskoko puolitettuna197g232kcal29.6g5.4g10.1g1g
Arvot/100g100g118kcal15g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102