Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)60g18kcal0.6g2.4g0.2g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 30g66kcal5.3g0g5.1g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g238kcal13.6g18.8g10.8g2.6g
Valittu annoskoko393g119kcal6.8g9.4g5.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna197g60kcal3.4g4.7g2.7g0.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954