Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g367g496kcal62.4g7.7g25g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g8.2g32kcal2g0g2.7g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g1241kcal128.8g15.4g76.4g0g
Valittu annoskoko393g620kcal64.4g7.7g38.2g0g
Annoskoko puolitettuna197g310kcal32.2g3.9g19.1g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679