Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Torino tumma proteiinipasta plus28g96kcal6.5g14.9g1g1.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g104g24kcal1.5g3.5g0.4g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g1028kcal102.8g41g48g4.8g
Valittu annoskoko394g514kcal51.4g20.5g24g2.4g
Annoskoko puolitettuna197g257kcal25.7g10.3g12g1.2g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426