Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g50g59kcal1.4g2g5g0g
Edamer Viipale, annos 18g50g161kcal12.5g1g12g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1416kcal104.8g13.2g104.8g2g
Valittu annoskoko394g708kcal52.4g6.6g52.4g1g
Annoskoko puolitettuna197g354kcal26.2g3.3g26.2g0.5g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249