Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 282g405kcal45.1g0g25.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g56g62kcal1.3g1.7g5.6g0g
Tilli, tuore 14g4.1kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Aurajuusto34g115kcal6.8g0g9.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl7.2g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1196kcal108.2g5.6g82.6g0.6g
Valittu annoskoko394g598kcal54.1g2.8g41.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna197g299kcal27.1g1.4g20.7g0.2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022