Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)19g38kcal4.3g0.3g2.1g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%63g69kcal11.3g1.9g1.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali281g55kcal5.1g6.2g0.6g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g323kcal41.4g16.8g9.2g13g
Valittu annoskoko394g161kcal20.7g8.4g4.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna197g81kcal10.4g4.2g2.3g3.3g
Arvot/100g100g41kcal5.3g2.1g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837