Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta81g293kcal10.6g56.9g1.7g2.8g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1149kcal50.2g138.2g42.2g5.6g
Valittu annoskoko394g574kcal25.1g69.1g21.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna197g287kcal12.6g34.6g10.6g1.4g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356