Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile225g299kcal42.8g1.6g13.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g118g331kcal21.3g0.6g27.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g51g142kcal9.6g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1544kcal147.4g4.4g103.6g0g
Valittu annoskoko394g772kcal73.7g2.2g51.8g0g
Annoskoko puolitettuna197g386kcal36.9g1.1g25.9g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731