Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g141g478kcal2.8g4.2g49.2g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 141g54kcal4.6g3.9g2.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1479kcal35g16.6g139g0g
Valittu annoskoko394g740kcal17.5g8.3g69.5g0g
Annoskoko puolitettuna197g370kcal8.8g4.2g34.8g0g
Arvot/100g100g188kcal4.4g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326918