Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g219g53kcal2.6g7.5g0.4g4.6g
Puuroriisi44g154kcal2.6g33.3g0.7g1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g88g122kcal16.7g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.4g6.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g743kcal47.8g90.8g18g12g
Valittu annoskoko394g372kcal23.9g45.4g9g6g
Annoskoko puolitettuna197g186kcal12g22.7g4.5g3g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038