Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo600g4260kcal1.8g1.2g480g0g
Sokeri 600g2435kcal0g599.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1000g3431kcal101.9g700g12g35g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 800g696kcal8.5g146.4g3.2g14.4g
Taloussuklaa, Fazer400g2060kcal15.6g224g120g21.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7864g27571kcal367.6g3478.6g1320.6g141.4g
Valittu annoskoko3932g13786kcal183.8g1739.3g660.3g70.7g
Annoskoko puolitettuna1966g6893kcal91.9g869.7g330.2g35.4g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328