Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3520g1343kcal9.5g247.8g3.2g120.7g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g120g384kcal1.2g93.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl80g512kcal11.2g2.7g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7864g6418kcal49.6g754.6g292.2g241.6g
Valittu annoskoko3932g3209kcal24.8g377.3g146.1g120.8g
Annoskoko puolitettuna1966g1605kcal12.4g188.7g73.1g60.4g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598