Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 700g94kcal11.3g2.8g2.1g9.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl47g425kcal0g0g47.3g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1401g1821kcal91g280.1g42g70g
Broileri, rintafilee, nahaton 1051g1125kcal242.7g0g15.8g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g700g2668kcal61.6g500.7g9.1g44.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7868g12339kcal818.8g1578.6g233g247.8g
Valittu annoskoko3934g6170kcal409.4g789.3g116.5g123.9g
Annoskoko puolitettuna1967g3085kcal204.7g394.7g58.3g62g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202