Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g525g3519kcal0g0g420.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu476g600kcal52.4g1.4g42.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1138g3905kcal116g796.6g13.7g39.8g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g128kcal1.2g27.9g1.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1261g1059kcal13.9g230.7g5g22.7g
Sokeri 446g1812kcal0g446g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7868g22168kcal370.6g3031.6g966g125.4g
Valittu annoskoko3934g11084kcal185.3g1515.8g483g62.7g
Annoskoko puolitettuna1967g5542kcal92.7g757.9g241.5g31.4g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406