Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g192g749kcal0.4g186.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g480g459kcal5.3g87.4g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g384g3456kcal0g0g384g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2880g778kcal37.4g138.2g5.8g49g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g10883kcal86.2g823.6g779.6g98g
Valittu annoskoko3936g5441kcal43.1g411.8g389.8g49g
Annoskoko puolitettuna1968g2721kcal21.6g205.9g194.9g24.5g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234