Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g643g174kcal8.4g30.8g1.3g10.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g161g167kcal12.7g26.2g1g3.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g161g177kcal8g33.7g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%803g1285kcal21.7g21.7g120.5g0g
Ruohosipuli 321g73kcal4.4g5.5g1.9g7.7g
Katkarapu 1607g1099kcal232g0g17.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g161g1446kcal0g0g160.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g8874kcal574.8g238.4g607.8g43.8g
Valittu annoskoko3936g4437kcal287.4g119.2g303.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna1968g2218kcal143.7g59.6g152g11g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850