Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 216g1909kcal0g0g215.9g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Sipuli 320g97kcal4g15.3g0.6g5.4g
Tonnikala öljyssä 640g1214kcal173.5g0g57.6g0g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1066g192kcal6g26.6g4.3g7.5g
Tomaatti 1279g291kcal7.2g44.1g3.8g17.9g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g7732kcal397.6g221.6g567.8g76.4g
Valittu annoskoko3936g3866kcal198.8g110.8g283.9g38.2g
Annoskoko puolitettuna1968g1933kcal99.4g55.4g142g19.1g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358