Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1045g5547kcal3.1g5.2g627.1g0g
Sokeri 1015g4121kcal0g1014.3g0g0g
Kananmuna kuoreton1015g1452kcal121.8g0g101.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 418g1400kcal0.3g341.2g0.2g5.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g299g1852kcal64.2g36.7g165.1g21.5g
Sokeri 143g582kcal0g143.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g29908kcal378.8g3081.2g1787.8g54.8g
Valittu annoskoko3936g14954kcal189.4g1540.6g893.9g27.4g
Annoskoko puolitettuna1968g7477kcal94.7g770.3g447g13.7g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563