Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g960g3648kcal51.8g307.2g240g16.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen960g1334kcal182.4g0g67.2g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka288g72kcal2.6g13.2g1.2g5.5g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g480g816kcal37g25g62.4g13.4g
Kananmuna kuorineen punnittu288g363kcal31.7g0.9g25.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl240g816kcal4.8g7.2g84g0g
Tomaatti 192g44kcal1.1g6.6g0.6g2.7g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g360g972kcal118.8g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g16221kcal864.8g736.4g1071.2g81.6g
Valittu annoskoko3936g8110kcal432.4g368.2g535.6g40.8g
Annoskoko puolitettuna1968g4055kcal216.2g184.1g267.8g20.4g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671