Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g399g2911kcal4g4g319g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g598g2034kcal12g17.9g215.3g0g
Kookoshiutale 140g922kcal11.3g8.9g90.1g22.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2233g862kcal3.6g182.2g2g33.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.3g0.3g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g399g2433kcal75.8g19.9g219.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 160g1076kcal42.9g11g92.5g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g20532kcal299.8g500.4g1877g151.8g
Valittu annoskoko3936g10266kcal149.9g250.2g938.5g75.9g
Annoskoko puolitettuna1968g5133kcal75g125.1g469.3g38g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976