Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1065g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g21g1.2kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g746g1193kcal141.6g0g68.6g0g
Bataatti, kuorittu 1917g1552kcal30.1g322.6g1g57.5g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Valkopippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g479kcal0g0g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g6565kcal350g664g246.6g120.6g
Valittu annoskoko3936g3283kcal175g332g123.3g60.3g
Annoskoko puolitettuna1968g1641kcal87.5g166g61.7g30.2g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436