Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3524g1344kcal9.5g248.1g3.2g120.9g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.9g1.4g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g120g384kcal1.2g93.7g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl80g513kcal11.2g2.7g50.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g6425kcal49.6g755.6g292.4g242g
Valittu annoskoko3936g3212kcal24.8g377.8g146.2g121g
Annoskoko puolitettuna1968g1606kcal12.4g188.9g73.1g60.5g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598