Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1524g2119kcal169.1g6.1g158.5g0g
Sokeri 540g2190kcal0g539.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl191g1714kcal0g0g190.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 413g1416kcal42g288.9g5g14.4g
Leivinjauhe 38g67kcal2g14.4g0g0.2g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g38g149kcal0g37.3g0g0g
Raparperi 635g214kcal4.4g34.9g0.6g8.9g
Mansikka 432g201kcal2.2g36.3g0.9g8.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g127g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g16140kcal439.4g1914g711g63.4g
Valittu annoskoko3936g8070kcal219.7g957g355.5g31.7g
Annoskoko puolitettuna1968g4035kcal109.9g478.5g177.8g15.9g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692