Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 240g775kcal19.8g151.8g4.8g18.3g
Keräkaali, 100g301g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g60g120kcal9g15g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g301g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka301g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g301g180kcal4.5g39.1g0.3g2.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )30g270kcal0g0g30g0g
Kesäkurpitsa, tuore601g102kcal3.6g15g2.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g3436kcal99g533.4g85.8g94.2g
Valittu annoskoko3936g1718kcal49.5g266.7g42.9g47.1g
Annoskoko puolitettuna1968g859kcal24.8g133.4g21.5g23.6g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411389