Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali135g29kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 120g273kcal22.8g0g20.4g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana789g641kcal50.2g16g41.6g8.2g
Valittu annoskoko395g321kcal25.1g8g20.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna197g160kcal12.6g4g10.4g2.1g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704