Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%60g102kcal12g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana789g325kcal29.2g16.8g14g7.6g
Valittu annoskoko395g163kcal14.6g8.4g7g3.8g
Annoskoko puolitettuna197g81kcal7.3g4.2g3.5g1.9g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648