Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 90g199kcal15.7g0g15.3g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)113g34kcal1.1g6.8g0.2g1.1g
Spagetti, Barilla50g173kcal5.9g35.7g0.7g1.5g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tomaattisalsa 6.7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g941kcal48.4g96.2g40g9g
Valittu annoskoko395g471kcal24.2g48.1g20g4.5g
Annoskoko puolitettuna198g235kcal12.1g24.1g10g2.3g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704