J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1001g1652kcal200.3g0g100.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )751g2628kcal135.2g443.1g29.3g45.1g
Kananmuna kuorineen punnittu275g347kcal30.3g0.8g24.8g0g
Milbona Maito rasvaton1502g496kcal49.6g73.6g0g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g100g461kcal0.5g0.5g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7880g11466kcal849.2g1082g412.6g101g
Valittu annoskoko3940g5733kcal424.6g541g206.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna1970g2867kcal212.3g270.5g103.2g25.3g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750