Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 900g1786kcal264.1g0.1g80.8g0g
Siankylki, raaka225g722kcal33.3g0g66.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1124g856kcal21.1g174.3g2.2g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Palsternakka 337g215kcal1.7g39.8g1.3g15.2g
Paprika keltainen 382g115kcal3.6g19.5g0.8g7.6g
Paprika vihreä 382g81kcal3.6g9.6g1.1g7.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi74g208kcal6.7g5.2g17.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7884g8250kcal677.6g553.4g341.2g105g
Valittu annoskoko3942g4125kcal338.8g276.7g170.6g52.5g
Annoskoko puolitettuna1971g2063kcal169.4g138.4g85.3g26.3g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933