Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1798g2337kcal305.7g36g147.4g1.8g
Auringonkukkaöljy (100g)45g397kcal0g0g44.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK809g1295kcal169.9g2.4g728.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)674g573kcal6.7g23.6g47.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g616g370kcal2.5g92.4g0.6g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7884g9943kcal969.6g308.8g1936.6g20.8g
Valittu annoskoko3942g4972kcal484.8g154.4g968.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna1971g2486kcal242.4g77.2g484.2g5.2g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672