Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1348g517kcal13.5g93g2.7g33.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g562g114kcal3.4g21.3g1.7g7.9g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Inkivääri, tuore, silputtu67g54kcal1.2g12g0.5g1.3g
Piparjuuriraaste Felix23g63kcal0.8g3.4g4.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g67g14kcal0g4.4g0g0g
Oliiviöljy 121g1073kcal0g0g121.3g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Vesi1348g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 67g187kcal1.3g2g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7884g4489kcal60.2g324g313.8g101.6g
Valittu annoskoko3942g2245kcal30.1g162g156.9g50.8g
Annoskoko puolitettuna1971g1122kcal15.1g81g78.5g25.4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284