Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1066g374kcal49.2g20.8g3.2g26.6g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g400g56kcal7.6g1.6g2g0g
Vesi2132g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g267g453kcal5.3g14.1g40g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7888g1809kcal126.2g80.6g90.8g56g
Valittu annoskoko3944g904kcal63.1g40.3g45.4g28g
Annoskoko puolitettuna1972g452kcal31.6g20.2g22.7g14g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026