Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1098g1208kcal252.5g0g19.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore701g119kcal4.2g17.5g2.8g4.9g
Paprika punainen 432g127kcal4.1g19.4g1.7g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g409g115kcal2.5g24.3g0.8g10.2g
Sipuli (kuorittu)269g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g467g117kcal6.1g19.6g0.9g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli467g1635kcal51.4g345.7g5.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)12g30kcal0.2g1.1g2.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl23g18kcal0.9g1.9g0.7g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g70g631kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g8142kcal650.8g884.8g211.4g55.8g
Valittu annoskoko3948g4071kcal325.4g442.4g105.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna1974g2036kcal162.7g221.2g52.9g14g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832