Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2040kcal12g18g216g0g
Kookoshiutale 140g925kcal11.4g9g90.3g22.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2240g864kcal3.6g182.8g2g33.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g400g2440kcal76g20g220g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 160g1079kcal43g11g92.8g19.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g20595kcal300.6g502.4g1882.8g152.2g
Valittu annoskoko3948g10297kcal150.3g251.2g941.4g76.1g
Annoskoko puolitettuna1974g5149kcal75.2g125.6g470.7g38.1g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976